De Baseband

De Baseband nieuwe stijl!

De Baseband in een nieuw jasje! Dit jaar gaan de kinderen niet alleen met slagwerk, maar ook met blaasinstrumenten aan de slag.

Voor wie?
Zit je in groep 3 t/m 8 en kom je ergens uit Brabant? Is het jouw grootste droom om lekker muziek te maken? Of zou je het gewoon een keertje willen proberen? Wil je aan de buitenwereld bewijzen dat je stiekem kei muzikaal bent aangelegd? Of lijkt het je hartstikke gezellig om samen met wat vriendjes muziek te maken (wat het natuurlijk ook is!)? Wat voor reden je ook hebt, iedereen is van harte welkom bij De Baseband! Heb je al superveel ervaring of heb je stiekem nog nooit een instrument gezien; geen zorgen, dit gaat helemaal goed komen!

Wat is de Baseband?
Bij de Baseband draait het allemaal om gezellig samen muziek maken en natuurlijk om te kijken hoe je het vindt om een chte muzikant te zijn. De Baseband is een (jeugd)band met slagwerk en koperblazers. Speel je keyboard, basgitaar, gitaar of ben je een goede zanger, ben je ook van harte welkom. Als je al een instrument bespeelt is het handig als je deze meeneemt. De muziek sluit natuurlijk aan bij de stijl van St. Joris Showband; modern en eigentijds, zoals pop en top 40 muziek.

Wanneer?
Dit muziekproject is iedere 1e maandag van de maand van 18.30 uur tot 19.45 uur in de Basement (kelder) van dn Anlop in Hoogeloon en je kan iedere keer vrijblijvend aansluiten. Groep 3 t/m 5 start met een workshop slagwerk onder leiding van Chris van de Veijfeike. Groep 6 t/m 8 met een workshop blaasinstrumenten onder leiding van Stefan Danckaert. Na ruim een half uur wisselen deze groepen. Als je meedoet vragen we een kleine vergoeding van 3,00 per keer.

Je aanmelden voor de Baseband is niet per se nodig, je mag zo binnenlopen! Een mailtje waarin je laat weten of je komt wordt wel gewaardeerd. Ook voor vragen kun je ons een mail sturen, info@stjoris.com.

 

 

Baseband Logo