Juni Joris

Ontdek muziek maken bij st Joris showband!

Speciaal voor kinderen van groep 4 t/m 8.
Wil je eens ervaren hoe het is om een instrument te spelen of vind je het gewoon gezellig om een keer met een groep muziek te maken? Dit kan bij St. Joris Showband! In een aantal repetities maak je kennis met muziek maken. Je kunt hierbij een keuze maken tussen slagwerk, trompet of trombone.
Voor de blazers zijn er totaal 3 repetities:
  • Maandag 28 mei van 16:50 tot 17:20 uur
  • Maandag 4 juni van 16:50 tot 17:20 uur
  • Maandag 11 juni van 16:50 tot 17:20 uur4 juni en 11 juni van 16:50-17:20 uur. .
Voor het slagwerk zijn er 2 repetities:
  • Maandag 28 juni van 18:15 tot 19:00 uur
  • Maandag 11 juni van 18:15 tot 19:00 uur
Als afsluiting is er op maandag 18 juni om 18.30 uur bij dín Bakker een miniconcert. Daar zullen ook de leerlingen van Juni Joris en de Baseband nummers laten horen. De repetities worden gegeven in Dín AnloŰp onder leiding van onze professionele instructeurs Chris van de Vijfeijke (slagwerk) en Roy van Lent (trombone en trompet).
Heb je zin om mee te doen?
Stuur dan voor 24 mei een mailtje naar info@stjoris.com. Ook bij vragen over dit muziekproject of verdere informatie, mail ons!

Over Juni Joris

Juni Joris is het leerlingorkest van Sint Joris. Op deze manier kunnen leerlingen kennis maken met het spelen in groepsverband en optreden. Tijdens optredens worden de leerlingen bijgestaan door leden van het hoofdkorps, die soms zelf ook een nieuw instrument aan het leren zijn.

Vaste optredens op de kalender van Juni Joris zijn het nieuwjaarsconcert en het gemeentelijke pieporkesten concert. Omdat het aantal leerlingen bij de verenigingen in Casteren, Hapert, Bladel, Netersel en Hoogeloon steeds kleiner werd is dit initiatief gestart om de jeugd gezellig samen muziek te laten maken.

Word lid!