Vrienden van Sint Joris Live!

Vrienden van Sint Joris Live 2021!

5 en 6 november 2021 is het tijd voor de Vrienden van Sint Joris Live! Na jullie een jaartje gemist te hebben, gaan we er alles aan doen om van deze editie weer een spektakel te maken waar iedereen veilig heen kan! Hiervoor hebben we wel de hulp nodig van alle bezoekers! Zorg dat je bij binnenkomst een geldig test-, herstel- of vaccinatiebewijs kunt tonen in de CoronaCheck app. Dan kunnen we er met zijn allen een mooi feest van maken! Kaarten zijn vanaf 1 oktober 19.00 uur te koop via deze link en kosten €17,50 per stuk (exclusief administratiekosten).

Kijk hieronder nog eens naar de aftermovie van de vorige editie!

Coronabeleid

Voor toegang tot het event heb je naast een geldig ID en ticket ook een corona toegangsbewijs (QR-code) nodig. Deze genereer je in de CoronaCheck app of via CoronaCheck.nl met je DigiD.

Mocht het evenement door de organisatie worden afgelast, heeft iedere koper recht op restitutie van aangekochte kaarten. Een niet werkende QR code en/of een niet geldig legitimatiebewijs geeft geen recht tot restitutie.

Hoe kom je met je entreeticket binnen?

Zorg dat je een geldig legitimatiebewijs bij hebt.

Verder kun je enkel toegang krijgen wanneer je één van de volgende zaken kunt aantonen met een QR code in de CoronaCheck app:

  • Een volledig vaccinatiebewijs
  • Een herstelbewijs
  • Een negatieve testuitslag van niet ouder dan 24 uur, afspraak kun je maken via www.testenvoortoegang.org

Heb je bij de ingang geen werkende QR, dan heb je geen toegang tot het event.

Bij dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je dit evenement bezoekt geef je de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.