Sint Joris

Bij St. Joris Showband ben je altijd welkom. Slagwerk, bekkens, trompet, bugel, euphonium, trombone, saxofoon of sousafoon, het kan allemaal. Heb je al enige muzikale ervaring, dan kan je versneld aansluiten bij ons hoofdkorps. Instrumenten en uniformen zijn in bruikleen van de vereniging, dus wil je een instrument bespelen waar je al ervaring op hebt kan je meteen aan de slag. Wil je een nieuw instrument leren, of je muziekvaardigheden opfrissen, dan kan dat natuurlijk ook. Met ons instructieteam zal er gekeken worden hoe jouw opleiding zo kan verlopen dat je zo snel mogelijk bij het hoofdkorps aan kan sluiten.

Ook oud-leden zijn natuurlijk altijd welkom bij het hoofdkorps of bij SJOK. De afgelopen jaren zijn er een aantal oud-leden met succes terug ingestroomd in het hoofdkorps. Wanneer je wel graag terug wilt komen, maar bijvoorbeeld niet de tijd hebt om bij alle repetities aanwezig te zijn, dan kan je ook als "part-timer" aan de slag.

Onze vaste repetitieavond is de maandagavond. Daarnaast repeteren we ongeveer om de week op zaterdag. Optredens zijn vrijwel altijd in het weekend.

Is jou interesse gewekt? Neem dan contact met ons op!