BASEBAND

Dé plek waar kinderen uit groep 3 t/m 8 samen muziek maken en aan de slag gaan met slagwerk en blaasinstrumenten.

Join Baseband

Of je nu een muziekliefhebber in de dop bent, een instrument wil uitproberen of samen met vriendjes gezellig muziek wilt maken: iedereen is van harte welkom bij Baseband. Ervaring speelt geen rol!

Wat is Baseband?

Wat is Baseband? Bij Baseband draait het om gezellig samen muziek maken en ontdekken hoe het is om een échte muzikant te zijn. Baseband is een jeugdband met slagwerk en blaasinstrumenten voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Als je al een instrument bespeelt, mag je deze meenemen. De muziek die we spelen sluit aan bij de moderne en eigentijdse stijl van St. Joris Showband, zoals pop- en Top 40-muziek.

Repeteren Baseband

Repeteren met Baseband doen we in de kelder van Den Anloop in Hoogeloon. Kom je ook muziek maken met andere kinderen? Wil je meedoen meld je dan aan via onderstaande formulier.

Muziek maken

Je kunt vrijblijvend meedoen en muziek maken tijdens een repetitie. Groep 3 t/m 5 start met een workshop slagwerk onder leiding van [nieuwe instructeur], en groep 6 t/m 8 met een workshop blaasinstrumenten onder leiding van [nieuwe instructeur]. Na ruim een half uur wisselen deze groepen.

Aanmelden Baseband

Aanmelden bij de Baseband is niet per se nodig. Het invullen van het formulier om te laten weten dat je komt wordt wel gewaardeerd. Deelname kost slechts € 3 per keer. Je kunt het formulier ook gebruiken voor vragen die je hebt over de Baseband!