We gaan weer starten met de BASEBAND!

Dé plek waar kinderen uit groep 3 t/m 8 samen muziek maken en aan de slag gaan met slagwerk en blaasinstrumenten.

Join Baseband

Of je nu een muziekliefhebber in de dop bent, een instrument wil uitproberen of samen met vriendjes gezellig muziek wilt maken: iedereen is van harte welkom bij Baseband. Ervaring speelt geen rol!

Wat is Baseband?

Wat is Baseband? Bij Baseband draait het om gezellig samen muziek maken en ontdekken hoe het is om een échte muzikant te zijn. Baseband is een jeugdband met slagwerk en blaasinstrumenten voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Als je al een instrument bespeelt, mag je deze meenemen. De muziek die we spelen sluit aan bij de moderne en eigentijdse stijl van St. Joris Showband, zoals pop- en Top 40-muziek.

Locatie  en tijd Baseband

Repeteren met Baseband doen we in de kelder van Den Anloop in Hoogeloon. Wil je meedoen? Meld je dan aan via onderstaande formulier. Dit is niet verplicht, maar wenselijk. 
De repetities zijn nog op maandag: 27 mei en 24 juni de tijden zijn van 18:00 tot 19:00.

Muziek maken

Je kunt vrijblijvend meedoen en muziek maken tijdens een repetitie. Je start met een workshop blaasinstrument voor een half uur  en aansluitend heb je een half uur slagwerk workshop.

Aanmelden Baseband

Aanmelden bij de Baseband is niet perse nodig. Het invullen van het formulier om te laten weten dat je komt wordt wel gewaardeerd. Deelname voor de eerste 3 keer gratis! Daarna wordt er een bijdrage gevraagd van €3,- per kind.