Sponsor van St. Joris Showband

Altijd een win-win samenwerking!

Als eigentijdse, jonge, enthousiaste en humoristische muziekvereniging begrijpen wij het belang van sponsors. Daarom bieden wij diverse aantrekkelijke sponsorpakketten aan, met tegenprestaties die zorgen voor goodwill, commercieel belang en imago verbetering. Of het nu gaat om financiële sponsoring of sponsoren in natura, wij streven naar een voordelige situatie voor zowel de sponsor als onze vereniging. Elk jaar zetten wij ons in om niet alleen de gemeenschap in Hoogeloon en de Kempen, maar ook Nederland en daarbuiten te vermaken met onze geweldige muziek & show!

Word ook sponsor

Een van de hoogtepunten van St. Joris Showband is het jaarlijkse evenement ‘Vrienden van St. Joris Live’. Dit vindt plaats in het eerste weekend van november en staat ook wel bekend als het vetste feestje van de Kempen. ‘Vrienden van St. Joris Live’ bundelt de krachten van St. Joris met een rockband en diverse zangers en zangeressen. ‘Vrienden van St. Joris’ staat niet alleen voor dit evenement, maar ook voor het verenigingsgevoel dat wij hoog in het vaandel hebben staan. Naast het samen muziek maken op hoog niveau en het entertainen van ons publiek hechten wij veel waarde aan lokale betrokkenheid. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld de muziekopleiding voor de jeugdige muzikaal geïnteresseerden in en rondom Hoogeloon.

TROTS OP ONZE HUIDIGE SPONSOREN

De huidige sponsoren van St. Joris Showband leveren een waardevolle bijdrage aan onze vereniging en daar zijn we trots op! Als sponsor mag je rekenen op prominente zichtbaarheid bij onze evenementen en bieden we tegenprestaties op maat aan, passend bij jouw wensen en doelen.

Naast de mogelijkheid van financiële sponsoring van St. Joris Showband staan we ook open voor sponsoren in natura. Je bedrijfslogo kan bijvoorbeeld getoond worden op de schermen tijdens ‘Vrienden van St. Joris Live’ en op deze website. Daarnaast streven we ernaar om voor elke sponsor een vast contactpersoon aan te wijzen, zodat je altijd iemand hebt om mee te communiceren.

Sponsor worden – Word vriend van St. Joris
Wil jij ook Vriend van St. Joris worden? Neem dan contact met ons op. Je draagt als sponsor bij aan het mogelijk maken van onze mooie vereniging en de evenementen, het onderhoud van onze instrumenten en uniformen en het aanbieden van een gedegen muziekopleiding. We nodigen je als sponsor graag uit voor een gesprek om de mogelijkheden te bespreken en samen het perfecte sponsorpakket te vinden dat aansluit bij jouw bedrijf of organisatie en onze vereniging. Vul het formulier in, word vriend van St. Joris en ontdek de voordelen van sponsoring bij St. Joris Showband!

De kracht achter het ritme. Onze gewaardeerde sponsoren: onze vrienden van St. Joris!