Wij zijn
St. Joris Showband

Over ons

Wij zijn St. Joris Showband, een groep getalenteerde muzikanten uit de Brabantse Kempen. Onze band kent een lange geschiedenis van fantastische optredens en evenementen. Of je nu geïnteresseerd bent in muziek of op zoek bent naar een leuke en gezellige club, St. Joris Showband voor ieder wat wils. Leer ons beter kennen en ontdek waarom we de leukste showband van de Kempen zijn!

Van drumband naar showband

St. Joris Showband begon in 1966 als drumband en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een geweldige showband. Het vermaken van het publiek staat bij ons centraal. Met ruim veertig enthousiaste leden is dat altijd een succes. Het repertoire wordt bepaald door de leden en varieert van moderne hits tot tijdloze klassiekers. Wij zorgen ervoor dat ieder optreden eindigt in een groot feest!

Een plek voor iedereen

Trots van de Kempen

Onze leden zijn tussen de 12 en 65 jaar en komen uit de hele Kempen en daarbuiten. Samen geven we vette straatshows. De vrolijke en enthousiaste gezichten van het publiek geven een machtig gevoel. De band vormt een krachtig geheel met veel respect voor elkaar. Het maakt van St. Joris een enorm warme vereniging.

Lees meer over ons in het Joris MAGAZINE

De nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wij zijn St Joris Showband! Op de hoogte blijven van al het nieuws en de activiteiten en ben je fan van de St. Joris Showband? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.