Muzikant worden

Word ook muzikant

Wil jij muzikant worden? Bij St. Joris Showband ontwikkel jij je talent op het gebied van slagwerk, koperblazer of saxofoon. Onze opleiding is erkend door de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie en werkt met de landelijke methode ‘Unisolo A’. Zo groei jij op een gestructureerde manier als muzikant.

Ben je tussen de 9 en 69 jaar? Dan ben je van harte welkom.

Leer de kneepjes van het musiceren

De interne opleiding voor muzikanten van St. Joris Showband begint met het kiezen van een instrument. Kies voor slagwerk, koperblazer of saxofoon en behaal na ongeveer een jaar je theorie-examen A. Daarna doe je mee aan onze exercitielessen en leer je intern hoe je moet lopen tijdens parades en shows van de St. Joris Showband.

Na het volgen van de interne opleiding van ongeveer 2,5 jaar tot muzikant kun je het praktijkexamen A behalen en repeteren met het hoofdkorps. Als je eenmaal de nummers van de streetparade onder de knie hebt, mag je meelopen. Bij St. Joris Showband bieden we een uitstekende interne opleiding voor jonge muzikanten om zich te ontwikkelen tot volwaardige leden van onze fantastische vereniging. Sluit je aan bij de St. Joris Showband en bouw mee aan onze toekomst!