Ontdek jouw muzikale talenten

Join The Dragons

Wil je jouw muzikale talenten ontdekken en samen met andere jonge muzikanten muziek maken? Dan is The Dragons iets voor jou! Deze band is voor jongeren tussen de 12 en 22 jaar oud, ongeacht ervaring of instrument. Doe mee, laat je creativiteit de vrije loop, sluit vriendschappen en geniet van onvergetelijke muzikale avonturen.

locatie: gemeenschapshuis Den Anloop Hoogeloon

Kom repeteren

Repeteren met The Dragons? Dat kan altijd! Samen ontdekken we graag jouw muzikale talent. Iedere eerste maandag van de maand komen The Dragons bijeen van 18.30 uur tot 19.45 uur. De locatie is de kelder van den Anloop in Hoogeloon. Je kunt vrijblijvend aansluiten en meedoen onder leiding van muzikant en songwriter Bas Soetens. Na een uur zit het er alweer op. Wil je eens met Vrienden van St. Joris Live meedoen en ben je geen lid van St. Joris Showband, dan is dit je kans om aan te sluiten.

Aanmelden Dragons

Aanmelden bij The Dragons? Dat is niet verplicht, maar het invullen van het formulier om te laten weten dat je komt wordt wel gewaardeerd. Je kunt het formulier ook gebruiken voor vragen. Kom en doe mee met The Dragons: Ontdek je muzikale talent tijdens het muzikale avontuur voor jonge muzikanten in Brabant!